ProjectHax

ProjectHax General Programming

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 04-25-2018
rooneys2 rooneys2 is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2014
Posts: 21
Default Problem with condition

Hi dear, i have a litle problem :/ see ... i make condition for change script when finished, its ok work!! but if i make the command in last line "Disconnect" he dont change the script, pls reply me
Reply With Quote
  #2  
Old 04-25-2018
rooneys2 rooneys2 is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2014
Posts: 21
Unhappy Sugestion

U can make a command in script for make condition @Weeman
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 06:36 AM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.

Google+ Facebook Twitter