ProjectHax

ProjectHax General Miscellaneous

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 06-08-2018
Screat Screat is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2017
Posts: 5
Default Legion Private Server - Repair Hammer not working

Hi,

like in the title - tonight me 2h sword was broken, 0 durability. I had in my inventory repair hammer, however, I got it from Exchange option, not directly from IM.

Anyway, repair hammer didnt work. I have tried to stop and start bot, no effect.

Any help/suggestions?

EDIT:
I got the same issue 30 minutes ago. But I have noticed that my inventory doesnt response to clicking (looked like DC or lag, but it wasnt). I pressed ENTER on my keybord then and Repair Hammer was used ;d
So now, how to force phBot to click "ENTER" when he has to use repair hammer?

Last edited by Screat; 06-08-2018 at 09:35 AM.
Reply With Quote
  #2  
Old 06-08-2018
Slaintrax's Avatar
Slaintrax Slaintrax is offline
Senior Member
 
Join Date: May 2016
Posts: 186
Default

Using these setting fully working btw u must teleport if u just buyed hammers from F10 for the bot to use




Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 08:08 PM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.

Google+ Facebook Twitter